Prestige Group gelooft nog steeds sterk in geprinte media. Ons paradepaardje: Prestige Jaarboek. 

PRESTIGE JAARBOEK
Prestige is een luxueus jaarboek met een exclusieve kijk op pure klasse. Het is een gids die je meeneemt op een toonaangevende ontdekkingsreis vol verrassende wendingen.

Waarom adverteren in Prestige? 
Luxueuze magazines verschijnen veelal op frequente basis. Eenmalige acties in deze magazines zijn vaak vruchteloos, gezien het vergankelijke karakter van deze bladen. Meermaals adverteren vraagt dan weer om een groter budget. Door eenmalig te adverteren in Prestige staat jouw zaak toch een jaar lang in the picture. 

Vertel jouw verhaal
De kracht van een goed verhaal is onbetaalbaar. In Prestige krijg je de ruimte om dit verhaal te vertellen. In samenspraak bekijken we het aantal pagina's die je nodig hebt, voor eenzelfde prijs, en verzorgen we een opmaak die je onderscheidt van anderen. 

Van uitgever tot introducer
Prestige Group gaat voor haar klanten graag een stapje verder. Via onze magazines maken we je zaak niet alleen bekend bij nieuwe klanten, we breiden ook jouw professioneel netwerk uit. Door je uit te nodigen op onze prestigieuze events laten we je kennis maken met de Prestige-familie. Laat ons weten wie jij beter wil leren kennen en wij zorgen ervoor. 

Een prestigieuze toets op jouw event? 
Prestige is zonder twijfel ook een meerwaarde op jouw event. Het boek waarin jij adverteert, wordt door ons gratis bedeeld tijdens jouw opendeurdag, avondopening of modeshow. Zie het als een geschenk voor jouw klanten, die een mooi jaarboek mee naar huis krijgen waar ze jou en je verhaal in terugvinden. 


Wilt u meer ontdekken of reeds een exemplaar van Prestige 2017 reserveren? Contacteer ons via info@prestigegroup.be

Naast Prestige Magazine brengt Prestige Group Present en het maandelijks het huis-aan-huisblad Ziezo Magazine uit.