Present Winter 2016

PRESENT
Met Present focussen we op klantenloyaliteit en het gericht benaderen van nieuwe, potentiële klanten. Noem het een onverwacht cadeau waarmee u uw klanten kunt bedanken. Half september hebben we dit gloednieuw lifestylemagazine gelanceerd.

Samen met onze partners beogen we een doelgroep die belang hecht aan kwaliteit en service. Bovendien spendeert dit publiek graag de middelen en de tijd aan bewust genieten.

Dit zorgt er tevens voor dat we onze missie systematisch kunnen waarmaken. Klanten maken voor onze klanten blijft immers ons doel.

Voor meer info contacteer ons via info@prestigegroup.be 


Ziezo Magazine December 2016

ZIEZO MAGAZINE
Met Ziezo Magazine focussen we op de kracht van lokaal nieuws, zonder de trends uit het oog te verliezen. We mixen in dit maandelijks huis-aan-huisblad advertenties en interviews met lokale handelaars, maar ook film- en cultuurtips, fashion, food en heel veel fun! We zouden dit magazine nooit het meest gelezen huis-aan-huisblad durven noemen, mochten we dit niet met zekerheid weten. Ziezo Magazine wordt gelezen en is daarom de ideale tool om je zaak op een lokale manier in de kijker te zetten. 

Productfiche Ziezo Magazine 2017

Interesse in Ziezo Magazine? Contacteer Greetje Maes via greetje@prestigegroup.be of 013/29 29 44